Okos otthon

Okos otthon, épületfelügyelet

Ma már nem csak a fűtés, hűtés, világítás, árnyékolás, öntözés és multimédiás eszközök modernek, egyre több porszívó, felmosó, ablakmosó, fűnyíró robot jelenik meg, nem beszélve a hűtőkről, mosó- és szárítógépekről és persze az autóinkról.

Telepítéseinknél egy új generációs Okos Ház Vezérlőt (Mini Server) telepítünk, mely a ház szívét alkotják, ehhez a központi egységhez párosíthatjuk a termosztátjainkat, a fényforrásokat, kapcsolókat, rolókat-redőnyöket, kamerákat, mozgás- és füstérzékelőket, kaputelefonunkat, multimédiás eszközeinket, háztartási gépeinket, bármit ami eszünkbe jut.

A mai eszközök már képesek kommunikálni egymással, vagyis a programozás során be tudjuk állítani, hogy a számunkra gazdaságosabb megoldást válassza az okos vezérlő, erre jó példa, hogy a nap besütésekor nem a klímát indítja, hanem az árnyékolót vezérli.

Ezen okos rendszerünk távvezérlésére elég egy mobil telefonos applikációt futtatni, hogy mindent vezérelni-felügyelni tudjunk.

Választhatunk vezetékes rendszer eszközöket, de a legújabb technológiát felhasználva az eszközök képesek vezeték nélkül is kommunikálni az Okos Ház Vezérlővel.

A Lochner Kft. a tervezés és telepítései során a Loxone smart home rendszer megoldásait alkalmazza.

Nagy utat tettünk meg, mire a vagyonvédelem és biztonságtechnika területén a magyar piac egyik meghatározó, élvonalbeli cégévé fejlődtünk. A cég növekedésének, illetve a termékek és szolgáltatások skálájának bővülésének köszönhetően mára teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani mind magánszemélyek, mind nagyobb vállalatok részére.