Beléptető rendszerek

Beléptető és munkaidőnyilvántartó rendszerek

Beléptető rendszer alkalmazásával szabályozhatja a területre való belépéseket, és termékeink segítségével a munkaidő nyilvántartást is egy rendszeren belül kezelheti, még speciális kulcsmenedzsment és biometrikus azonosítási opciót is tudunk biztosítani!

Megoldást kínálunk az egyszerű egy ajtós beléptetéstől egészen a komplex, rendszám felismerőt, nagy hatótávolságú olvasókat, RFID technikát, munkaidő nyilvántartót és forgóvillákat, sorompókat integráló ipari rendszerekig minden szegmensben.

A mai modern beléptető rendszerek IP-alapú integrált biztonságtechnikai rendszer, mely képes összekapcsolni a biztonságtechnikai hardvereket, szoftvereket és épületgépészeti elemeket, párhuzamosan kezelve a biztonsági és üzemeltetési protokollokat, valamint segíthet felderíteni a cégek rejtett költségeit és hatékonnyá tenni a bérelszámolást, hisz a nyilvántartás adatai adják a kifizetés alapjait.

A Lochner Kft. tervezése és telepítései során előnyben részesíti a Predor beléptető rendszer, Seawing beléptető rendszer, valamint a Wiegand beléptető rendszer alkalmazását.

Nagy utat tettünk meg, mire a vagyonvédelem és biztonságtechnika területén a magyar piac egyik meghatározó, élvonalbeli cégévé fejlődtünk. A cég növekedésének, illetve a termékek és szolgáltatások skálájának bővülésének köszönhetően mára teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani mind magánszemélyek, mind nagyobb vállalatok részére.