Behatolásjelző rendszerek

Riasztó rendszerek

A Lochner Kft. vállalja irodák, középületek, ipari ingatlan riasztórendszerrel való felszerelését. Munkánk során csak a legjobb minőségű eszközöket, anyagokat használjuk és a legmodernebb módszereket alkalmazzuk, hogy riasztó rendszereink mindig hatékonyan, megbízhatóan és szabotázsbiztosan működjenek.

Riasztórendszerek esetében sokféle lehetőség közül választhatunk, hiszen a telepített rendszer típusának kiválasztásakor figyelembe kell vennünk az ingatlan kialakítását és adottságait egyaránt. Épp ezért minden esetben biztonságtechnikai mérnökeink tapasztalata alapján megtervezzük, hogy mindig a legmegfelelőbb vagyonvédelmi rendszer kerüljön kialakításra.

Ingatlanunk biztonságát tovább növelhetjük, ha riasztórendszerünket távfelügyeletbe kötjük, mert így a riasztásokról a 24 órás ügyeletben működő diszpécserközpont haladéktalanul értesíti az általunk megadott személyeket , kivonuló szolgálatot, hatóságokat is.

A Lochner Kft. a leggyakrabban Paradox és ATS márkájú riasztórendszereket alkalmaz telepítéseihez. A kis-, közepes ingatlanok védelmére tökéletes választás a Paradox riasztó rendszerek, melyek INSITE GOLD applikáción keresztül a világ bármely pontjáról vezérelhetővé teszi a rendszerünket. A nagyobb, akár 512 zónát igénylő irodaházak, középületek, ipari létesítményeknél pedig az ATS rendszert használjuk, mely 100%-an integrálhatóak az Advisor Management grafikus megjelenítő, biztonságtechnikai és épületautomatikai felügyeleti rendszer alá.

Kültéri behatolás jelző rendszerek

Sok esetben hasznosnak bizonyulnak a meglévő tapasztalatok alapján a kültéren elhelyezett „láthatatlan” vagyonvédelmi eszközök. Mivel a behatoló nem látja őket, ezért nem észleli a riasztást és könnyen tetten érhető, még mielőtt elmenekülne.

Kültéren alkalmazhatsz például mikrohullámú radarsorompókat vagy infrasorompókat.

Ha észrevétlenül szeretnél értesítést kapni a behatolásról, akkor erre ezen vagyonvédelmi rendszerek funkciói nyújtanak megoldást.

Ha pszichológiai elrettentést, és fizikai fájdalmat szeretnél okozni a behatolónak, akkor alkalmazható az elektromos kerítés alkalmazása.

A Lochner Kft. a leggyakrabban az ALEAN, ATS, OPTEX márkájú infrasorompókat, UMIRS, AVS mikrohullámú radarsorompókat, NEMTEK elektromos kerítést alkalmaz telepítéseihez.

Nagy utat tettünk meg, mire a vagyonvédelem és biztonságtechnika területén a magyar piac egyik meghatározó, élvonalbeli cégévé fejlődtünk. A cég növekedésének, illetve a termékek és szolgáltatások skálájának bővülésének köszönhetően mára teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani mind magánszemélyek, mind nagyobb vállalatok részére.