Rólunk

Nagy utat tettünk meg, mire a vagyonvédelem és biztonságtechnika területén a magyar piac egyik meghatározó, élvonalbeli cégévé fejlődtünk.

A cég növekedésének, illetve a termékek és szolgáltatások skálájának bővülésének köszönhetően mára teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani mind magánszemélyek, mind nagyobb vállalatok részére.

Történetünk

…több mint 25 évnyi szakmai tapasztalat

Termékeink közt megtalálhatók a bel- és kültéri vagyonvédelmi rendszerek, kamerás megfigyelő-, riasztó-, illetve tűzjelző rendszerek, amelyek működését 24 órás távfelügyeleti- és járőrszolgálattal tesszük teljessé. Kültéri vagyonvédelmi megoldásaink közül az elektromos kerítésvédelem leghatékonyabb rendszerével kizárólagosan mi foglalkozunk a hazai piacon.

Értékeink

Fejlődésünk dinamizmusát jellemzi, hogy cégünk dolgozóinak létszáma a kezdeti két alkalmazotthoz képest több, mint 80 főre növekedett.
A vagyon elleni bűncselekmények megakadályozása eredményeképpen a Lochner Group vagyonvédelmi rendszerei együttesen évi 100 millió Ft-os megtakarítást eredményeznek a magyar családok és vállalkozások számára.

Küldetésünk

Innovatív szolgáltatásainkkal ügyfeleink számára olyan megoldásokat nyújtani, hogy jobban, biztonságosabban élhessenek! Ez vezérli üzleti döntéseinket és mindennapi tevékenységünket. Ez az a vezérelv, amelyet büszkén hirdetünk. Így kívánunk pozitív hatást gyakorolni a társadalom egészére és Ügyfeleinkre, a helyi közösségekre, üzlettársainkra pedig egyénre szabottan.

Szakértelem

Csak a legjobbakkal dolgozunk együtt. Tudjuk, hogy legjobbnak lenni nem kiváltság, hanem rengeteg befektetett energia. Kihívás, amely nap, mint nap arra ösztönöz bennünket, hogy minél eredményesebbek és hatékonyabbak legyünk. Az emberek biztonságát szolgáljuk, ezért tudásunk felelős szakértelem. Magas hozzáértésünkkel és jártasságunkkal minden nap kivívjuk Ügyfeleink elégedettségét és megbecsülését.

Megújulás

Hisszük, hogy változás nélkül nincs jövő. Folyamatosan frissítjük termékkínálatunkat, Ügyfeleink maximális elégedettségét elnyerve. Riasztástechnikai termékeink, kamerarendszereink mellett már elektromos kerítést,és biztonságtechnikai szoftver termékeket is kínálunk Ügyfeleink számára. A biztonságtudatos élet hírnökei vagyunk, minden problémára van egy megoldásunk.

Stabilitás

Élete során mindenki a biztonságra és az egyensúlyra törekszik. Több, mint 25 éves fennállásunk során ezt nyújtottuk minden Ügyfelünk számára, elnyerve ezzel hosszú távú lojalitásukat. Tudják, ha nálunk vásárolnak, a szakértői segítségen felül a kedvesség és a mosoly sem marad el… mert mi egy kicsit mások vagyunk.

Megfizethetőség

Fennállásunk óta arra törekszünk, hogy cégünk életében a minőségi kiszolgálás és a megfizethetőség kéz a kézben járjanak. Versenyképes árainkkal mindenki számára elérhetővé tesszük a biztonságot.

Nekünk minden munkatársunk értékes

Mindannyian büszkék vagyunk arra, amit csinálunk. Nagyszerű munkahelyet teremtünk, ami vidám, őszinte és inspiráló. Olyan környezetben dolgozunk, ahol mindannyian hozzájárulunk a sikerhez, miközben önmagunk lehetünk, hogy a legtöbbet hozzuk ki a munkából.

Vevőink a legfontosabbak számunkra

Tudjuk, hogy sikerünk egyértelműen az embereken múlik: azokon, akik velünk dolgoznak és azokon, akik nálunk vásárolnak. Ügyfeleink számára a kényelem, a pontosság, megbízhatóság és a kedvező áron beszerezhető, minőségi termékek a legfontosabbak. Ezért számunkra is ez a fontos! Tanácsot adunk, inspirálunk és mosolygunk! Köszönetet mondunk minden Ügyfelünknek és segítünk nekik a legtöbbet kihozni a lehetőségeikből.

Úgy bánunk mindenkivel, ahogy szeretnénk, hogy velünk bánjanak

Odafigyelünk a helyi közösségekre, és együtt érzünk az ott élőkkel. Segítőkészek és elkötelezettek vagyunk. Ügyfeleink megbíznak bennünk, mi pedig arra törekszünk, hogy soha ne okozzunk nekik csalódást.

Tóth Sándor

Tóth Sándor

tulajdonos, ügyvezető

A Lochner Group célkitűzése, hogy partnereinek hatékonyságjavító és költségcsökkentő megoldásokat szállítson. Napjainkban egyre fontosabbá válik értékeink megfelelő védelme. A technikai innovációk eredményeként nagyon sokféle biztonságtechnikai megoldás közül választhatunk és érdemes is választanunk, mert ezek nem csak védelmünket szolgálják, hanem mindennapi életünket is egyszerűbbé és biztonságosabbá teszik. Egy korszerű lakóhely vagy munkahely ma már elképzelhetetlen megfelelő biztonságtechnikai és informatikai eszközök nélkül. Fontos, hogy ezeket átgondoltan és megfelelő szakértelemmel rendelkező cég közreműködésével szerezzük be, mert csak így lesznek hatékonyak. A Lochner Group a dinamikusan fejlődő vagyonvédelmi rendszerek területén teljes körű szolgáltatást nyújt. Mindemellett a műholdas járműkövetés legnaprakészebb megoldásait nyújtjuk ügyfeleinknek, és számos, integrált vállalatirányítási rendszerrel együttműködő komplett megoldást szállítunk partnereinknek.

Nagy utat tettünk meg, mire a vagyonvédelem és biztonságtechnika területén a magyar piac egyik meghatározó, élvonalbeli cégévé fejlődtünk. A cég növekedésének, illetve a termékek és szolgáltatások skálájának bővülésének köszönhetően mára teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani mind magánszemélyek, mind nagyobb vállalatok részére.